Alfa&Omega 034 nekretnine

Alfa&Omega 034 nekretnine

Agenciju "Alfa & Omega 034" čini tim profesionalaca sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu nepokretnosti (kuća, stanova, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta).

Naša misija je pružanje kvalitetnih usluga, u vezi sa prometom nekretnina, našim klijentima na zavidnom nivou, uz poštovanje pravne sigurnosti i diskrecije.

Naša vizija je, uz već dugi niz poslovanja u regionu i velikim brojem zadovoljnih klijenata, da postanemo jedna od vodećih agencija u oblasti prometa nekretnina.

Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših klijenata, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu nekretnina, kako bi klijenti mogli kod nas da ostvare svoje životne snove, odnosno da nađu svoj mali kutak i krov nad glavom.

Bavimo se prikupljanjem zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina, procenom vrednosti svake nekretnine, prezentovanjem aktuelnih nekretnina, razgledanjem nepokretnosti na terenu, pronalazenjem kupaca i poslovnim pregovaranjem, izradom kupoprodajnih ugovora.

Zašto da poverite Vašu nekretninu upravo nama - zato što pristupamo poslu profesionalno i na brz i efikasan način ga završavamo.

Predanost poslu, ozbiljnost i posvećenost željama klijenata preporučuju našu agenciju kao sigurnog i pouzdanog partnera.