Cenzar DOO

Cenzar DOO

Preduzeće za izvođenje građevinskih radova G.P."CENZAR" d.o.o. osnovano je 1992. godine. Specijalizovano je za poslove izvođenja građevinskih i građevinsko-zanatskih radova u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Do sada je izvodilo radove na izgradnji porodičnih kuća, poslovnih prostora, hala za stovarišta, poljoprivrednih objekata, bazena…, a od 2008. godine je investitor i izvođač višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta sa 47 stanova, 6 poslovnih prostora i 12 garaža. Objekat je završen i useljen decembra 2010. godine.

G.P. "CENZAR" se od svog osnivanja do danas trudi da prvenstveno kvalitet u izvođenju radova i visoko profesionalan odnos pri realizaciji svakog projekta budu glavna preporuka budućim investitorima kao i kupcima njihovih stanova i poslovnih prostora koji su građeni za tržište.  

PROMET  NEPOKRETNOSTI

Pored izvođenja građevinskih radova preduzeće se bavi posredovanjem u prometu nepokretnosti. Naše stručno znanje i dugogodišnje iskustvo u prometu nepokretnosti našim klijentima omogućava da budu sigurni da su učinili pravu stvar za sebe i da su dobili pravu vrednost za ono što su imali kao i da su kupili drugu nekretninu po realnoj tržišnoj vrednosti. U saradnji sa advokatskom kancelarijom naši klijenti će dobiti sve pravne informacije na jednom mestu a advokat će uraditi sve potrebne radnje kako od sklapanja predugovora, kupoprodajnog ugovora, upisa u zemljišne knjige tako i podnošenje svih potrebnih poreskih prijava u njihovo ime.