Feniks Sistem DOO

Feniks Sistem DOO

Iskoristite priliku da na jednom mestu dobijete sve informacije vezane za oblast izgradnje i prometa nepokretnosti. Prodaja, kupovina, izgradnja, adaptacija, procena vrednosti, pravna regulativa, pribavljanje dokumentacije itd. - poslovi su koje je najbolje prepustiti profesionalcima. Osamnaest godina iskustva i aktivnog prisustva u ovoj oblasti predstavljaju najbolju garanciju kvaliteta usluga koje pružamo. Angažovanjem FENIKS SISTEMA D.O.O. dobijate tim stručnjaka iz ove oblasti koji vam, od početnih informacija do konačne realizacije posla, neprekidno stoji na raspolaganju.

Ako kupujete nepokretnost na raspoloaganju Vam stoji najveća baza podataka gotovo svih nepokretnosti koje se nalaze na tržištu. Izuzetno lak i jednostavan pristup bazi omogućava vam, kako pretraživanje po svim relevantnim parametrima, tako i pregledan prikaz izabranih nepokretnosti.

Ako prodajete nepokretnost prisustvo u nasoj bazi, medijska prezentacija kao i maksimalan angažman našeg tima stručnjaka omogućiće vam brzo dovođenje u vezu sa potencijalnim kupcima, kao i realizaciju kompletnog posla uz maksimalnu diskreciju i pravnu sigurnost.

Skoro dve decenije postojanja i aktivnog učestvovanja na tržištu nepokretnosti  nisu umanjili našu volju, istrajnost i profesionalnost u obavljanju poslovnih zadataka. Ogromno iskustvo u poslovanju, strucnost menadzerskog tima i nase pravne službe pružice vam punu sigurnost i uspešnu realizaciju pravnih poslova koji su pred nama.

Naš recept za uspeh nije tajna ali se do njega najčešće ne dolazi lako - mi jednostavno volimo posao kojim se bavimo i bavimo se poslom koji volimo.