JEVTIĆ I.M.J NEKRETNINE DOO

JEVTIĆ I.M.J NEKRETNINE DOO

Pronalaženje prave nekretnine je vrlo važna odluka koju često nije lako doneti. Posedovanje prave informacije u datom trenutku je od presudne važnosti. Stručan i tehnički osposobljen tim naše kompanije će skratiti Vaše vreme i uraditi potragu za nekretninama umesto Vas - Vi samo trebate odabrati koja od ponudjenih nekretnina najbolje odgovara svim Vašim potrebama.

Agenti sa dugogodišnjim iskustvom i tehničko osoblje naše kuće će Vam pružiti brzu, efikasnu i pouzdanu uslugu ukoliko tražite novi dom, poslovni prostor, magacin ili garažno mesto za zakup ili kupovinu. Naše usluge naplaćujemo po realizaciji i to je jedini način da ništa ne izgubite dok Vam ne pronađemo nekretninu koju tražite. Pozovite nas zato što mi zaista razumemo kakvu nekretninu tražite i pružite nam poverenje jer ste sa nama na pragu željene nekretnine.

Ukoliko prodajete kupujete ili iznajmljujete nekretninu mi Vam pružamo pomoć jer:

  • Možemo da Vam omogućimo da u najkraćem vremenskom periodu postignete adekvatnu cenu,dogovor i realizaciju posla za nekretninu koju nudite ili tražite.
  • Imamo uvid u promene cene i aktivnosti odredjenih lokacija na tržištu nekretnina

Brinemo o klijentu:

  • Pomažemo Vam u oglašavanju Vaše nekretnine
  • U našem radu koristimo najsavremeniju opremu kako bi na najbolji način prezentovali Vašu nekretninu potencijalnim kupcima/zakupcima
  • Obavljamo uvid u katastarsku dokumentaciju za Vašu dodatnu sigurnost