Kastor DOO

Kastor DOO

gencija KASTOR osnovana je 15-og aprila 1991. godine i klijentima pruža punu uslugu u prometu nepokretnosti. Slogan Agencije

POZNATI, PRIZNATI I TRAŽENI

kreirali su sami građani Subotice, u nenaručenoj novinarskoj anketi o radu ovlašćenih posrednika u prometu nepokretnosti.
Sa ponosom ističemo da posle 20 godina uspešnog poslovanja pored navedenog slogana može da se doda i POSTOJANI.

Delatnost Agencije je proširena na poslovanje u prometu NEPOKRETNOSTI KAPITALNE VREDNOSTI izvan teritorije grada Subotice u preostalom delu Vojvodine i na području cele Srbije. Pri tom su klijenti Agencije KASTOR uglavnom domaći i strani investitori.

Agencija sa svojim klijentima-nalogodavcima ili kupcima zakljucuje Ugovor o posredovanju u prometu nepokretnosti, kako je to Nacrtom Zakona o posredovanju u prometu nepokretnosti inace i predvidjeno.

U minulom periodu, mnogi klijenti Agencije KASTOR su rešili stambeno pitanje kupovinom kuće ili stana, osigurali sebi siguran profit investicijom u kupovinu apartmana u turističkim centrima Srbije (Zlatibor i Palić) i na Crnogorskom primorju (Sv. Stefan, Budva i Herceg Novi).

Uglednim preduzećima, domaćim i stranim, obezbeđeni su poslovni prostori i lokacije za rad ili proširenje delatnosti, među kojima su subotički "SUBINEX" i "BOSS", poslovni kompleks sa hotelom Galerija, palićki hotel "Villa Ancora" , austrijska "RAIFFEISEN BANKA", beogradski "DUNAV Osiguranje" i "VELEFARM", mađarski Elzett, nemački "METRO", norveški Telenor i mnogi drugi.