Menadžer nekretnine BGD DOO

Menadžer nekretnine BGD DOO

“Menadžer nekretnine” Beograd su sa Vama od 1992. godine kao zavisno Preduzeće Kompanije za proizvodnju, trgovinu i usluge „Menadžer“ export-import d.o.o. i svojim klijentima pruža potpunu uslugu u prometu nepokretnosti.

Sa “Menadžer nekretninama” Beograd možete biti sigurni da je Vaše vlasništvo u sigurnim rukama i da je prikazano i prezentovano na najbolji mogući način, najširoj publici potencijalnih kupaca.

Mi shvatamo da je prodaja ili kupovina Vašeg doma izuzetno lično iskustvo, što nas drži u ubeđenju da je efikasna i otvorena komunikacija od izuzetnog značaja.

Svi naši menadžeri su iskusni profesionalci koji će učiniti sve za maksimalno zadovoljenje Vaših potreba i maksimalnu zaštitu Vaših interesa.

Sa svojim klijentima - nalogodavcima (prodavcima i kupcima), “Menadžer nekretnine” zaključuju Ugovor o posredovanju u prometu nepokretnosti, sa odredbama Opštih uslova poslovanja posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, kako to inače zakonodavac nalaže (Službeni glasnik Republike Srbije 95 / 2013. od 31. oktobra 2013.).


“Menadžer nekretnine” Beograd je član Udruženja “KLASTER NEKRETNINA” Beograd pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.