Nekretnine Obradović DOO

Nekretnine Obradović DOO

Prepoznajući aktuelne i buduće trendove, ekspanziju i rastuće potrebe na celokupnom tržištu nekretnina, odlučili smo se da u saradnji sa svojim mnogobrojnim partnerima i investitorima, koje smo stekli zahvaljujući posvećenosti u poslovanju u prethodnoj deceniji, razvijemo i sektor pružanja kompletnih usluga za prodaju objekata u novogradnji i na taj način zadovoljimo potrebe kako investitora, tako i svojih Kupaca.

Svaki Klijent ima različite potrebe i jako je bitno da ih razumemo, kako bismo pristupili njihovom rešavanju, jer se nekretnina kupuje za ceo život ili barem duži vremenski period, tako da je ta odluka za Klijenta veoma važna, a pogotovo što je u pitanju jako velika suma novca ili čak njegova celoživotna ušteđevina.

Prednost prodaje nekretnina preko Agencije za nekretnine je upravo ta, što Agencija ne sme da učini nikakvu grešku sa pravnog aspekta, kako ne bi izgubila licencu za rad. Naš advokat za nekretnine ima višegodišnje iskustvo u radu sa nekretninama i rešava sve probleme vezane za prodaju, zakup, kupovinu nekretnine, o ma kakvoj da je nekretnini reč.

Jedan od najboljih načina za prikazivanje nekretnina je 3D virtuelna prezentacija stanova, koja Klijentima omogućava prikazivanje stana na sasvim novi način, pomoću ovih savremenih alata, čime vrednost i izgled Vaše nekretnine dobijaju sasvim novu dimenziju.

Kada dođete u našu Agenciju, videćete da svakom Klijentu pristupamo na poseban način i da svakom Klijentu posvetimo maksimalnu pažnju, vreme i energiju, kao i oglašavanje, marketing i dizajn. Naši klijenti imaju potpunu pravnu podršku advokata, usluge dizajnera, marketing menadžera, kao i fotografa.