Pegaz nekretnine

Pegaz nekretnine

Posredničko uslužna agencija „Pegaz“ je počela sa radom 2007 godine, tako što je tim školovanih menadžera, na čelu sa dipl. inž. industrijksog menadžmenta Stanojem Nikolićem analizirajući tržište nekretnina u Leskovcu, došao do zaključka da je stručnost i kvalitet usluga koji se pruža na tržištu nekretnina u Leskovcu, na vrlo niskom nivou. Otvaranjem agencije „Pegaz“, kupci i prodavci u Leskovcu su dobili nešto što dosad nisu imali, dobili su profesionalca kome je na prvom mestu poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata.

- Agencija „Pegaz“ je prva u Leskovcu počela saradnju sa poslovnim bankama u realizaciji stambenih kredita, omogućavajući svojim klijentima da dolaskom u agenciju saznaju svoju kreditnu sposobnost i da vreme odobrenja kredita svedu na minimum tako što im agencija pripremi svu potrebnu dokumentaciju za dobijanje istog.

- Agencija „Pegaz“ je prva u Leskovcu počela da svoju ponudu oglašava na internetu i tako svojim prodavcima omogućila da predstave svoju nekretninu sa fotografijama, a svojim kupcima da mogu dnevno pratiti svaku promenu u ponudi na tržištu u Leskovcu.

- Agencija „Pegaz“ je jedina u Leskovcu koja je članica srpskog Udruženja posrednika u prometu nekretnina, koje u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i Ministarstvom trgovine i usluga aktivno priprema novi zakon o prometu nekretnina. Takođe članstvom u „Udruženju“ agencija svojim klijentima omogućava kupovinu ili prodaju nekretnine bilo gde u Republici Srbiji pod najvećom pravnom zaštitom.

-Agencija „Pegaz“ je jedina koja ima ugovor o posredovanju u prodaji novih stanova sa investitorima koji najviše grade u Leskovcu.

Profesionalnost, odgovornost i efikasnost su glavne vrednosti kojima se vodimo u poslovanju, a naš cilj je razvijanje mreže zadovoljnih klijenata, jer Vaše zadovoljstvo je naša preporuka.

Kvalitetom usluga i profesionalnim odnosom Agencija „Pegaz“ je uspela da se postavi na poziciju najznačajnije agencije za promet nekretnina Jablaničkog okruga. O tome govori podatak da se u našoj ponudi nalazi 40% od ukupnog tržišta nekretnina u Leskovcu koja neprestano raste.